HOKI SNACKS

HOKI SNACKS 100% Halal!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2360 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hoki Snacks. Meer weten? Ontdek meer

1 aug 2022 om 20:59 Eten was matig niet heel bijzonder wel warm broodje shoarma groot was nou niet bepaald groot bezorging was 30 minuten te laat
1 aug 2022 om 10:50 Meest gore pizza ever geleverd! Midden van bodem was nog deeg. Randen waren aangebrand. Kroketten doordrenkt met olie. Netjes gebeld en kreeg te horen dat ze het gaan melden aan keukenpersoneel. Lost nog steeds niks op. Bestel nooit ben hen! Gadver!
31 jul 2022 om 20:47 Eten was heerlijk! Snel bezorgd en vriendelijke bezorger.
24 jul 2022 om 20:50 Echte aanrader! Zeker 5 sterren waard, vers eten, grote porties, goed warm en binnen 25 min bezorgd, Toppers
24 jul 2022 om 9:46 Super pizza met krokante dunne bodem. Perfect
23 jul 2022 om 11:28 Altijd tevreden!
21 jul 2022 om 14:42 Had een friet speciaal, cheeseburger en kipcorn besteld. Prijskwaliteit echt top, gewoon precies wat ik wilde. Bezorging was echt snel ook! Aanrader voor goede snack
18 jul 2022 om 23:33 lekker en snel! toppers
15 jul 2022 om 0:42 Voor de zoveelste keer bestelling niet compleet iedere keer is er wel wat
4 jul 2022 om 19:38 Ik heb geen volledige bestelling gekregen. Bestel ik t-pizza Döner.. maar krijg ik t-pizza blanco... heel jammer want veder was het wel goed.
1 jul 2022 om 19:52 Was weer top, binnen 20 min bezorgd terwijl ik ver weg bij Hoki vandaan woon ,eten was goed warm, grote porties, ben weer zeer tevreden, toptent zeker 5 sterren waard!
30 jun 2022 om 20:51 90 minutes for an order of only fries and drinks, and it was cold.